O nama

Grant.ba je platforma za razvoj poslovnih kapaciteta preduzeća i obrta iz Bosne i Hercegovine. Tim Grant.ba  je sastavljen od iskusnih projekt menadžera i poslovnih savjetnika koji su uvidjeli potrebu poduzetnika za poslovnom platformom koja će im pomoći u pripremi i realizaciji investicija koristeći dostupna grant sredstva.

Često poslovni subjekti, radi smanjenja troškova osoblja, koriste vanjske  usluge kao što su računovodstvo ili IT – međutim manje je uobičajeno da koriste vanjske specijalizovane usluge, kao što su istraživanje, razvoj strategije prikupljanja sredstava ili komponentu prikupljanja sredstava, kao što je pisanje projekata.

Upravljanje projektima je primjena znanja, vještina, alata i tehnika na projektne aktivnosti sa ciljem ispunjenja zahtjeva zainteresovanih strana i očekivanja od projekta. Vođeni dugogodišnjim iskustvom i fokusirani na realizaciju vaše investicije, znamo koje korake je potrebno poduzeti da biste vašu ideju pretvorili u koncept odnosno projekat te dobili grant sredstva na obostrano zadovoljstvo.