Poslovno savjetovanje

Preduzetnici svakodnevno donose razne poslovne odluke, ali određene poslovne odluke, koje mogu imati značajan učinak na buduću uspješnost poslovanja i tržišne pozicije preduzeća, potrebno je donositi kroz analizu i sagledavanje svih faktora i implikacija vezanih uz tu odluku.

Izrada poslovnih planova i investicijskih studija

Grant.ba pomaže preduzećima u svim fazama poslovanja, od razvoja i pripreme ideje do pronalaska sredstava za realizaciju te ideje. Osjećate kako je potrebno osvježiti poslovanje, od modela rada do usluga i proizvoda koje nudite, ali i načina prezentiranja.

Osim poslovnog plana, za povlačenje (bespovratnih) finansijskih sredstava međunarodnih donatora, poticaje pojedinih ministarstava ili za kredit banke, te u svrhu ulaganja u vlastito poslovanje, pomoći ćemo i u pripremi investicijska studija (studija isplativosti).

Finansijske analize

Želite (pr)ocjenu trenutnog stanja poslovanja ili finansijsko stanje poslovnog partnera? Zanimaju vas ključni trendovi i pokazatelji?

Šta možete očekivati i šta treba mijenjati?
Finansijska analiza nudi mnoge odgovore. Napravićemo je za Vas.

Ukazaćemo Vam na ključne parametre poslovanja. Sugerisati na promjene i potrebna prilagođavanja tržištu.

Ili ćemo samo stručno potvrditi da ste vrlo uspješni… Finansijska analiza će potvrditi i Vaš osjećaj da Vam preduzeće vrijedi.

Vodimo vaše investicije od ideje do realizacije uz uštedu vremena i novca.

Kontaktirajte nas